TwitterEmail

Digitale Marketing – Uw sleutel tot succes?

“Managers van bedrijven vinden het vaak moeilijk om de noodzakelijke veranderingen door te voeren in hun organisatie en strategie als het gaat om ontwikkelingen in digitale marketing.”
Bron: Boston Consulting Group

Hoewel bedrijven heel goed weten dat ze zich moeten aanpassen aan de huidige digitalisering, hebben ze toch moeite om te bepalen welke stappen ze moeten nemen.

Door het op een slimme manier inzetten van innovatieve internet technologieën in combinatie met een goed doordachte internet marketing strategie, kunt u als bedrijf of organisatie nog veel winst behalen. Ik kan uw bedrijf daarbij op weg helpen om de soms moeilijke maar noodzakelijke stappen voor u inzichtelijk te maken. Dit zullen de eerste stappen zijn in klantgericht ondernemen, want juist met digitale marketing kunt u het snelst extra toegevoegde waarde creëren richting uw klanten.

Hoe starten we?

We beginnen bij de huidige website en al hetgeen u al doet als bedrijf op internet. Elk bedrijf is anders; bij de ene organisatie past een meer projectmatige werkwijze, de ander werkt bij voorkeur ad hoc. In de praktijk komen de volgende elementen altijd aan bod:

  • webscan: hoe goed is uw bestaande website? Waar staan we nu? Hoe doet uw concurrentie het?
  • webanalytics controle: wordt er gemeten, en zo ja, wat wordt er nu gemeten en wat gebeurd daar mee?
  • doelstellingen bepalen: wat wilt u bereiken met uw website?

Op basis van bovenstaande worden er actiepunten in kaart gebracht. Deze actiepunten kunnen van diverse aard zijn en vergen dus een andere aanpak en oplossing.

  • meer websitebezoekers door SEO of SEA;
  • meer resultaat van bestaand websitebezoek door conversie optimalisatie;
  • meer inzicht in bezoekersgedrag door het inrichten van webanalytics;
  • welke online kanalen kunnen het best worden ingezet;
  • training of interne workshops aan medewerkers voor aanvullende kennis.

 Waarom investeren in Digitale Marketing?

Internet vormt al steeds meer het “kloppend hart” van veel bedrijven.  In het transformatieproces naar een online business worden de vraagstukken ook steeds meer bedrijfskundig van aard. Inzicht, overzicht en goede strategiebepaling is van cruciaal belang voor succes op langere termijn. Mijn taak is om uw bedrijf te helpen de volgende stap in deze snelle ontwikkelingen te laten maken.

Ontdek hoe uw bedrijf kan profiteren van digitale marketing en klantgericht ondernemen door eens geheel vrijblijvend een gesprek aan te gaan.

button_contact

CyberChimps