TwitterEmail

webanalyseWeet u het rendement van uw website? 

Middels de nieuwste website analyse methoden worden alle mogelijke gegevens van uw website beoordeeld. Een voorbeeld hiervan is ”welke landingspagina’s moedigen bezoekers aan om een aankoop te doen of een formulier in te vullen”. Hoe komen bezoLifeCycle1ekers daar en kan deze pagina meer ingezet worden.

Het doen van website analyses is een continu proces. Vergelijkbaar met een verbeterproces bij kwaliteitsmanagement. Periodiek analyseren van deze gegevens (data) is hierbij een essentieel onderdeel.

Waarom periodieke website analyse?

Tegenwoordig draait het overal om rendement. Vreemd genoeg weet ik uit ervaring dat dit niet altijd opgaat voor de investering die gedaan is in een website. Om te weten te komen of de investering en tijd die er mee gemoeid is wat oplevert, moet er regelmatig een web analyse uitgevoerd worden. Als deze resultaten zichtbaar worden, zal een website ook meer gaan ”leven” binnen de organisatie. Dit leidt vaak weer tot meer inbreng en betere resultaten. Ik kan helpen met bouwen aan het interne kwaliteitsproces waarbij meten, analyseren en aanpassen een integraal onderdeel gaat vormen van het marketingbeleid.

Meer weten?  …..button_contact

CyberChimps