TwitterEmail

Website Conversie

website conversieWelke waarde heeft uw website als er wel voldoende bezoekers zijn, maar er geen website conversie plaats vindt, zoals het doen van een aankoop, het invullen van een contactformulier, aanmelden voor de nieuwsbrief, offerte aanvraag etc.?

Heeft uw website voldoende overtuigingskracht? 

Vrijwel alle zakelijke websites hebben als doel om bezoekers tot actie aan te zetten. Om het online gedrag op uw website te sturen is het belangrijk om eerst de door u gewenste resultaten (doelen) duidelijk te krijgen. Pas nadat dit helder is kan worden bepaald op welke wijze een website moet worden ingericht om uiteindelijk uw doelstellingen te halen. Dit wordt conversie architectuur genoemd. Met deze doelstellingen in het achterhoofd krijgt een website ook al snel meer overtuigingskracht en zal er sneller resultaat geboekt worden.

Iedere webdesigner heeft wel een andere kijk op het ontwerpen van een website. Vaak is dit gerelateerd aan de (opleidings) achtergrond van de ontwerpers, programmeurs of het (reclame) bureau. Sommigen zijn van mening dat het grafisch design de doorslag geeft, anderen zijn gek op bewegende beelden (flash), en weer anderen zijn van mening dat de gebruikte technologie of de inhoud het belangrijkste is …

Uiteindelijk zal het een combinatie van factoren zijn die een website succesvol maken en zorgt voor website conversie, daarbij moeten de wensen van uw klant zelf zeker ook meegenomen worden. Klantgericht ontwerpen. Het belangrijkste is daarbij welke bijdrage, welke toegevoegde waarde elk element en pagina op de website levert in de behoeften van uw klanten, de website bezoekers. Als uw website bezoekers overtuigd zijn van de toegevoegde waarde van uw diensten of producten dan zal de website conversie beduidend stijgen.

Haal meer uit uw website! 

Wat kan ik voor u betekenen als het gaat om een hogere website conversie?

  • analyse van uw website en/of van uw online concurrentie (webscan)
  • doelgroep analyse
  • doelstellingen mee helpen te bepalen
  • inrichten Google analytics (meten is weten!)
  • helpen met mogelijke verbeteringen doorvoeren aan website

Leer ook hoe u meer profijt kunt halen uit uw website door eens een vrijblijvend gesprek aan te gaan.

button_contact

CyberChimps