TwitterEmail

Website scan – laat uw website testen

Test uw website en/of die van uw concurrentie!website scan - laat uw website testen

Als u wilt dat uw website voor u gaat werken in plaats dat u werkt voor uw website, dan is het laten uitvoeren van een uitgebreide webscan het beste om mee te beginnen. De webscan levert gedetailleerde aanbevelingen voor iedere website.

Compleet en objectief advies

Een website scan rapport beslaat nagenoeg ieder aspect van een website, van toegankelijkheid tot marketing effectiviteit, inhoud en ontwerp. Omdat de rapportages zo uitgebreid zijn, zijn er altijd aanbevelingen en verbeteringen uit te halen waar u zelf of ook de website bouwer nog niet aan gedacht heeft.

U hoeft uit dit rapport niet alles tegelijk aan te pakken. Dit is ook niet altijd zomaar mogelijk. Veel klanten kiezen er voor om stap voor stap verbeteringen door te voeren. De meesten pakken eerst de zoekmachine effectiviteit (SEO verbeteringen) aan.

Als u handelt op basis van de aanbevelingen uit het website scan rapport, zult u merken dat de resultaten van uw website verbeteren. U kunt uw website ook eenvoudig laten vergelijken met branchegenoten of concurrenten… dit levert vaak verrassende resultaten op en voor u een steile leercurve!

Uw investering meer dan waard!

button_contact

CyberChimps