TwitterEmail

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Wilt organicMedBlueU uw website ook terugvinden in de top van de zoekmachine resultaten? 

Ik weet hoe zoekmachines zoals Google websites indexeren. Ik bied betaalbare zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten aan om uw website te verbeteren voor zoekmachine spiders zodat uw site daardoor hoger in de zoekresultaten komt. Betere vindbaarheid levert meer bezoekers op. Meer bezoekers kan weer leiden tot meer klanten (zie website conversie).

Waarom is zoekmachine optimalisatie zo belangrijk?

Onderzoek geeft aan dat er wereldwijd maandelijks meer dan 1 miljoen website adressen worden geregistreerd – dit is meer dan 40.000 per dag! Hoe moeten mensen zich een weg banen door al deze websites? Het antwoord is: zoekmachines. Google is daarvan veruit de meest gebruikte…

Zelfs al heeft u nooit stilgestaan bij zoekmachines, de statistieken tonen aan dat het heel belangrijk is voor uw website om hoger in de zoekresultaten terug te komen; meestal tellen alleen noteringen binnen de eerste 3 pagina’s maar mee.

Wat maakt het verschil in de posities van de zoekmachine resultaten?

Hier zijn verschillende redenen voor aan te geven. Een belangrijke reden die vaak over het hoofd wordt gezien is techniek. Niet alle sites zijn zoekmachine vriendelijk gebouwd. Sommigen gebruiken veel flash technieken of hebben een dusdanige opbouw dat zoekmachines er weinig mee kunnen. Misschien veel geld en tijd in geïnvesteerd zonder resultaat. Een andere reden is onvoldoende optimalisatie voor zoekmachines. Hier speelt de inrichting, de content en de gebruikte zoektermen een belangrijke rol.

Organische zoekmachine optimalisatie (SEO)  is een zeer effectieve en duurzame strategie dat resulteert in hogere posities van uw webpagina’s in de zoekmachine resultaten, leidend tot een toename van meer gericht verkeer en hoger rendement (ROI).

Ook benieuwd of uw website meer kan opleveren en als ”extra verkoper” werkt? Laat dan eens een onfhankelijke en inzichtelijke webscan doen door mij. Aan de hand hiervan kunnen we afspraken maken over verdere optimalisatie. Uw investering meer dan waard!

button_contact

CyberChimps